25n
25N
25N

Paiporta se suma al Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

Paiporta se suma al Dia Internacional de l'Orgull LGTBI
28/06/2018 -

L’Ajuntament de Paiporta ha celebrat aquest dijous el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI amb la pintada de diferents elements urbans amb la bandera de l’arc de Sant Martí, símbol de lluita per la igualtat de drets dels col·lectius de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals. Des de fa alguns dies, a més, aquesta bandera penja de la façana de la casa consistorial.

També s’han omplit de colors contra la discriminació i per la visibilitat dels col·lectius LGTBI els instituts del poble, on l’alumnat ha realitzat murals i ha pintat alguns elements del mobiliari amb la bandera multicolor.

Totes aquestes activitats s’han englobat dins de la programació de la Regidoria d’Igualtat que, sota el títol ‘Trau l’Orgull Paiporta‘, ha oferit a la població música, documentals, conta-contes i una secció especial a la Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz, la Biblioteca de Colors. Tot amb l’objectiu de reivindicar la visibilitat de col·lectius que durant anys han patit la discriminació, i que encara hui són víctimes d’agressions verbals i físiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 13 =

torrent