caixa popular

Paiporta estrena un nou espai públic municipal: Paiporta ConViu

Paiporta estrena un nou espai públic municipal: Paiporta ConViu
18/04/2018 -

L’Ajuntament de Paiporta inaugura aquest dijous a les 18.30 hores un nou espai públic municipal, anomenat Paiporta ConViu, i situat al Carrer Mestre Serrano número 23. L’objectiu d’aquest nou local és el d’obrir un nou espai de trobada i participació per al veïnat de la localitat.

A Paiporta ConViu acaben de començar activitats d’acció comunitària organitzades per l’Ajuntament que incideixen en els grups poblacionals, col·lectius específics i veïnat en general a través d’activitats de caràcter grupal. Un clar exemple són els Tallers per a l’Envelliment Actiu, que han tingut una gran acollida i han començat aquesta setmana. Els tallers inclouen activitats com ioga, art-teràpia o ball.

La intenció de la Regidoria de Benestar Social, que ha impulsat el projecte Paiporta ConViu i també aquests tallers, és fomentar la participació en la vida del municipi, prevenir situacions de solitud o violència, el desarrelament o la dificultat social, i millorar la qualitat de vida de les persones.

A més de les activitats per a persones majors, a Paiporta ConViu també s’estan desenvolupament altres accions com el programa ‘En família: educar per a la vida’, de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA).

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 18 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC