25n
25N
25N

Alumnat dels centres educatius Jaume I, La Inmaculada i La Sénia representarà a Paiporta en el Certamen Final De Viva Veu de lectura en veu alta

Alumnat dels centres educatius Jaume I, La Inmaculada i La Sénia representarà a Paiporta en el Certamen Final De Viva Veu de lectura en veu alta
06/04/2017 -

Fins a set alumnes del CEIP Jaume I, el Col·legi La Inmaculada, i l’IES Andreu Alfaro representaran a Paiporta en el Certamen Final De Viva Veu de lectura en veu alta. Així va quedar determinat en el concurs celebrat aquest divendres a l’Auditori Municipal, on desenes de xiquets, xiquetes i joves participaren per decidir els millors lectors i lectores.

L’alumnat es va dividir en diferents nivells en funció de l’edat. Entre els teuladins, els més menuts i menudes, va eixir vencedora Cristina Odriozola, del CEIP Jaume I. Thais Garcia, de La Inmaculada, va ser la més destacada entre els blavets. Entre els passerells, van destacar Ainhoa Manrique i Javier Herraiz, de l’IES Andreu Alfaro, mentre que entre els i les més majors, les oronetes, mostraren el millor nivell Paula Mocholí, Federico Paredes i Alba Martínez.

El regidor d’Educació de Paiporta, Toni Torreño, va destacar i agrair l’esforç del professorat que va acompanyar el seu alumnat fins a l’acte, que ensenyen dia a dia el valor i la força de les paraules; també agraí el suport del públic, en un acte on destacà l’assistència dels companys de classe dels representants, per animar-los i “gaudir amb ells del treball que havien realitzat tots a l’aula”, va explicar Torreño.

En les pròximes setmanes queden els últims Certàmens de Lectura en Veu Alta, abans que arribe l’hora del Certamen Final, on els representants de totes les poblacions participants en el projecte, entre les quals es troba Paiporta, es reuniran per donar cloenda a aquesta edició de De Viva Veu.

Els objectius d’aquests certàmens promoguts per la Generalitat Valenciana, la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL), i la col·laboració de l’Ajuntament de Paiporta són despertar l’interés i el gust per la lectura, treballar la lectura en veu alta per millorar les capacitats, practicar entonació, ritme, pauses i fonètica, afavorir la comprensió lectora, generar debat i treballar aspectes gramaticals, així com afavorir l’ampliació de lèxic i vocabulari, entre d’altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 7 =