25n
25N
25N

Paiporta celebra el Dia del Llibre amb una activitat d'animació lectora per al públic infantil a la Biblioteca

Paiporta celebra el Dia del Llibre amb una activitat d'animació lectora per al públic infantil a la Biblioteca
22/04/2021 -

La Regidoria de Cultura ha preparat una activitat d’animació lectora per a públic infantil per a celebrar el Dia del Llibre aquest divendres, dia 23 d’abril.

La Biblioteca Pública de Paiporta acollirà a partir de les 17.30 hores una sessió de contacontes amb El Gran Jordiet, que acostarà a menuts i menudes a les històries de gent súper; herois i heroïnes com mares, pares i moltes altres persones en general que, especialment al llarg d’aquests temps de pandèmia, han donat exemple i han deixat la seua empremta dia a dia. Un espectacle que combina la narració oral amb llibres pop-up i la intervenció final d’un personatge sorpresa convidat molt especial.

La programació i les activitats vinculades al Dia del Llibre han sigut una de les qüestions que ha abordat el Consell de Lectura de Paiporta, que s’ha reunit recentment, recuperant les trobades presencials novament amb la millora de la situació sanitària. El Consell està treballant en el disseny de diferents alternatives de foment i incentivació de la lectura, especialment entre el públic més jove.

En aquest sentit, un dels objectius prioritaris que s’ha marcat és aconseguir la màxima implicació del sector educatiu i les escoles, així com introduir diferents propostes literàries dins de les activitats dels centres.

“Des del Consell de Lectura fem una crida perquè els membres de la comunitat educativa se sumen a les nostres reunions i aporten les seues propostes”, ha manifestat la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat, que ha alertat del descens de públic infantil usuari de la Biblioteca.

“Volem que no decaiga el bon estat en què es trobava l’hàbit lector entre el públic infantil paiportí abans de la pandèmia. Entra dins de la normalitat que amb tots els sobresalts que hem viscut aquests darrers mesos i la incertesa, que a poc a poc hem anat superant, s’haja produït un xicotet descens en l’ús de la Biblioteca. Però amb activitats i iniciatives com la d’aquest Dia del Llibre i amb la implicació de la comunitat educativa, estic segura que tornarem a la dinàmica de sempre”, ha conclòs la vicealcaldessa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 6 =