25n
25N
25N

Paiporta aprova el pagament de les primeres ajudes del Pla Resistir

Paiporta aprova el pagament de les primeres ajudes del Pla Resistir
12/03/2021 -

L’Ajuntament de Paiporta ha aprovat aquest divendres en junta de govern el pagament de les primeres ajudes del Pla Resistir, finançat a tres bandes pel consistori, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

L’objectiu d’aquest pla és contribuir a la sostenibilitat de les empreses dedicades als sectors més castigats per la pandèmia, com són l’hostaleria, el xicotet comerç, els negocis de gestió cultural, esportiva i turística.

Les empreses, microempreses i treballadores i treballadors autònoms que complisquen els criteris de les bases rebran 2.000 euros cadascun, a més de 200 euros extra per cada persona contractada.

El període de sol·licitud es va iniciar el passat 27 de febrer i estarà obert fins al 29 de març. El tràmit es realitza exclusivament a la seu electrònica de l’Ajuntament de Paiporta.

El consistori ha rebut al voltant d’un centenar de peticions, i s’espera que n’arriben moltes més fins a finals de mes, ja que la previsió per a Paiporta és distribuir 710.000 euros en total, dels quals el consistori n’aporta 108.000.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =