25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paiporta amplia el termini per a fraccionar el pagament de l'IBI en sis mensualitats

Les sol•licituds es podran presentar a la seu electrònica, per telèfon o correu electrònic fins al 30 d’abril

L'Ajuntament de Paiporta amplia el termini per a fraccionar el pagament de l'IBI en sis mensualitats
08/04/2020 -

Paiporta facilitarà el pagament de l’Impost de Béns Immobles (IBI) amb l’ampliació del termini per a demanar el fraccionament d’aquest tribut fins al 30 d’abril. Així, aquelles persones que desitgen dividir el pagament en sis mensualitats, ho podran sol•licitar a través d’un senzill tràmit a la seu electrònica (https://paiporta.sedipualba.es/), en el número de telèfon de l’Ajuntament (963971222) i en el correu unica@paiporta.es.

Per a sol•licitar aquest fraccionament, i com a mesura excepcional donada l’alerta sanitària pel coronavirus Covid-19, no és indispensable disposar de certificat digital.

La Regidoria d’Hisenda i Administració General ha establert aquest nou termini per a demanar el fraccionament amb l’objectiu d’ajudar a les famílies paiportines que es puguen haver vist afectades per la declaració d’estat d’alarma, les restriccions a la mobilitat i l’impacte d’aquesta alerta sanitària sobre les economies domèstiques.

L’ampliació del període de sol•licitud de fraccionament de l’IBI se suma al pla de xoc en taxes i impostos impulsat per l’Ajuntament el passat 17 de març, que ja incloïa algunes mesures per a reduir l’impacte de la crisi.

Així, es va suprimir el pagament de taxes d’ocupació de via pública per a terrasses de bars i mercat ambulant durant dos trimestres, es va ajornar el pagament de les taxes de fem i guals a setembre, i també es va retardar el pagament voluntari de l’impost de circulació de vehicles de març a juny.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =