25n
25N
25N

Paiporta estalvia 3.000 euros al mes amb la reducció de la potència elèctrica contractada en dependències municipals

El consistori rebaixa la despesa energètica a les instal·lacions tancades per la declaració d’estat d’alarma i les mesures de confinament

Paiporta estalvia 3.000 euros al mes amb la reducció de la potència elèctrica contractada en dependències municipals
09/04/2020 -

L’Ajuntament de Paiporta ha rebaixat la contractació de potència elèctrica de les instal·lacions municipals tancades arran de la declaració d’estat d’alarma i les mesures de confinament impulsades per a contindre els contagis del coronavirus Covid-19. Amb aquesta correcció a la baixa, el consistori estalviarà mensualment 2.953,64 euros.

En concret, la Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat ha rebaixat, dins de les instal·lacions de baixa tensió, les de la llar de la tercera edat, el Servei Municipal d’Ocupació, Formació i Comerç, el Centre Jove, els CEIPs Ausiàs March, Rosa Serrano i Lluís Vives i el Museu de la Rajoleria.

Entre les d’alta tensió, hi ha la casa consistorial, els CEIPs Jaume I i L’Horta, el Centre Cultural, L’Auditori Municipal i el poliesportiu.

Aquesta mesura d’estalvi energètic i econòmic es mantindrà mentre perdure l’estat d’alarma i no es puguen obrir al públic totes aquestes dependències. Quan acabe el confinament, es tornarà a la situació de normalitat.

L’Ajuntament de Paiporta, així mateix, anima a tota la ciutadania de Paiporta a estudiar la possibilitat de corregir la contractació de potència en instal·lacions tancades per aquesta situació excepcional, amb un càlcul previ de la rendibilitat de la mesura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =