25n
25N
25N

El PAI d'Agustín Lara d'Orriols ix a exposició pública

El PAI d'Agustín Lara d'Orriols ix a exposició pública
04/10/2018 -

La Junta de Govern Local aprovarà demà l’exposició pública del PAI (Programa d’Actuació Integrada) de l’àmbit delimitat pels carrers Agustín Lara, Baeza i avinguda de la Constitució en règim de gestió pels propietaris. Tal com ha explicat el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, «aquesta actuació acabarà amb l’anomenat «forat de la vergonya».

El passat 15 de desembre de 2017, mitjançant Resolució del Regidor Delegat de Planificació i Gestió Urbana, es va resoldre l’admissió a tràmit de la iniciativa presentada per l’Agrupació d’Interés Urbanístic «Agustín Lara» per a la tramitació d’un Programa d’Actuació Integrada en l’àmbit delimitat pels carrers Agustín Lara, Baeza i avinguda de la Constitució de València. Aquest programa tenia com a objectiu la reurbanització de la zona i acabar amb el tap urbanístic conegut com el «forat de la vergonya».

El programa proposa una reordenació urbanística de l’edificació de l’àmbit, per procedir a l’obertura del carrer Agustín Lara fins a l’avinguda Constitució, la creació d’un nou espai públic lliure que no estava previst en el planejament, i el canvi de la tipologia edificatòria, que s’adapta a la majoritària en aquesta zona de la ciutat.

La Junta de Govern Local de matí aprovarà l’exposició pública per un període de 45 dies hàbils (a partir de la seua publicació). L’expedient administratiu es trobarà a la disposició de les persones interessades, i la ciutadania en general en el Servei d’Assessorament Urbanístic i Programació, així com a la pàgina web municipal www.valencia.es/urbanismo.

El regidor Sarrià ha assenyalat que aquesta «és una de les zones que representen l’abandó patit per alguns barris per part d’anteriors governs. Amb aquesta actuació no solament quedarà resolta la connexió entre els dos carrers, sinó que es guanya una zona verda per al veïnat».

CENTRE SOCIOCULTURAL DE MALILLA

D’altra banda, la Junta de Govern Local adjudicarà demà el contracte de prestació dels servicis per a la redacció del projecte per a la construcció d’un centre sociocultural al barri de Malilla. El responsable de l’àrea, Vicent Sarrià, ha anunciat que l’adjudicació comptarà amb un import de 200.677,69 euros i un termini d’execució previst de 64 dies.

La mercantil Cor Asoc, S.L., ha presentat una baixa de 37,15% al pressupost de licitació establert, que finalment s’ha determinat en 165.849,33 euros més 34.828,36 euros en concepte d’IVA, per la qual cosa ascendeix a un total de 200.677,69 euros.

«Amb aquest projecte, vam continuar dotant als barris de les instal·lacions que necessiten per millorar la qualitat de vida del veïnat», ha assegurat l’edil Vicent Sarrià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =