25n
25N
25N

Arbre a terra, Ciutadans li fa guerra a Montcada

Per a Gimeno “la dimissió dels dos regidors és una mostra més de la mala gestió d’Orts, que manca de projecte per a Montcada”

@paellasuniversitariasvalencia

Arbre a terra, Ciutadans li fa guerra a Montcada
17/04/2018 -

Ahir va morir el pacte de Govern de Montcada subscrit entre PSPV, Acord i Guanyem Montcada, per la controvèrsia sorgida arran de la celebració de les Paelles Universitàries en la localitat. Si València Extra ho anunciava divendres passat, els dos socis del PSPV van portar ahir el seu escrit de renúncia al consistori. D’aquesta forma, els socialistes es queden sols en el govern, amb tan sol cinc regidors enfront dels setze de l’oposició. I en aqueix context, arbre a terra, Ciutadans no ha tardat en fer-li guerra.

Manuel García (Guanyem) i Vicent Conejero (Acord Ciutadà) presentant el seu escrit de dimissió

Jesús Gimeno (Ciutadans)

El portaveu de Ciutadans a Montcada, Jesús Gimeno, va qualificar de “mort anunciada la ruptura del govern municipal. “No sabíem quan anava a succeir, però estava clar que ocorreria perquè l’única cosa que unia a les tres formacions era l’adversari polític”, va explicar l’edil en un comunicat del seu grup.

“La dimissió dels regidors de Guanyem i Acord Ciutadà després de la celebració de les paelles universitàries és una evidència més del desastre que ha suposat aquest tripartit per a Montcada“, va destacar Gimeno, que també va lamentar que “l’únic perjudicat de tot açò és el municipi”. Fins i tot va advertir que “ara el PSPV solament compta amb 5 regidors de 21, no té pressupost, no sap gestionar i ve demostrant ple després de ple que no té iniciatives per a millorar Montcada”.

Finalment, el regidor de Cs va assegurar en aquest escrit que “va a seguir treballant per a convertir els enredos d’Orts -l’alcaldessa- en propostes assenyades per al municipi”. “El nostre objectiu és que la política útil de l’alternativa taronja governe Montcada”, va sentenciar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − huit =

caixaontinyent
lleida 2020
ruta massamagrell
paterna