25n
25N
25N

Les Paelles Universitàries de València 2018 se celebraran a Montcada

València Extra confirma el que fins ara era un secret en l’organització

@ley_dj

Les Paelles Universitàries de València 2018 se celebraran a Montcada
09/03/2018 -

Les Paelles Universitàries no se celebraran en la Marina de València, tal com va anunciar el passat mes de novembre Ramon Marrades, el director estratègic de l’entitat. Fins ara no es coneixia on s’anava a emplaçar el festival aquest 2018, però fonts de l’equip de govern de Montcada han confirmat a València Extra que l’esdeveniment es desenvoluparà en la localitat, encara que encara no s’ha fet l’anunci oficial. El dia triat, que ja s’havia confirmat, és el pròxim 13 d’abril.

El solar que acollirà les Paelles Universitàries

Fins ara, la ubicació de les Paelles Universitàries d’enguany s’havia mantingut en secret, tant per la mateixa organització com pel consistori. Però ahir el consistori va presentar davant la Conselleria part de la documentació necessària per albergar-les. Després d’aquest tràmit, ja es podrà fer oficial. Se situarà, segons asseguren fonts de l’Alcaldia, en el solar posterior al cementeri de Montcada, confrontant amb el carrer Quart. La parcel·la, que es troba als afores del municipi, més enllà del polígon, es condicionarà per a l’ocasió. Així doncs, les Paelles Universitàries es traslladen a diversos quilòmetres de la ciutat de València, encara que es troba a cinc minuts de la parada de Metrovalencia ‘Seminari-CEU’, a la qual arriba la línia 1.

Localització de l’event en Montcada | VALENCIA EXTRA

El macroevent sol comptar amb grans artistes, alguns d’ells de fama internacional. Enguany, són Fyahbwoy i la parella de The Tripletz els confirmats en una cita on les entrades es venen a 22 euros a tan sols un mes.

Aquesta cita assenyalada va reunir l’any passat a més de 27.000 estudiants universitaris en la Marina Sud de València. Tanmateix, aquesta primavera l’enclavament no tornarà a acollir l’esdeveniment, en una clara estratègia per reduir el nombre de macrofestivales que allí es desenvolupen i evitar així, o almenys suavitzar, “efectes no massa interessants” que es produeixen arran d’aquest tipus d’esdeveniments, com per exemple el botelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + nou =