25n
25N
25N

Les Paelles Universitàries se celebraran a Montcada amb el rebuig de la localitat

15 dels 20 regidors del ple de Montcada van demanar que es paralitzara el macrofestival estudiantil que tindrà lloc divendres que ve 13 d’abril

Les Paelles Universitàries se celebraran a Montcada amb el rebuig de la localitat
10/04/2018 -

Sol es va quedar el grup municipal del PSPV en defensa del festival de les Paelles Universitàries 2018  que se celebraran a Montcada, com va avançar València Extra, divendres que ve 13 d’abril. Des que es fera pública l’organització d’aquest esdeveniment en el municipi, ha sorgit la controvèrsia entre els veïns i els partits polítics. Així, Compromís va presentar una moció en el ple municipal amb l’objectiu de paralitzar-lo immediatament i que va ser recolzada per tots els grups, fins i tot per Guanyem i Acord Ciutadà que governen juntament amb els socialistes.

I és que la decisió unilateral del PSPV d’organitzar el macrofestival estudiantil a Montcada ha enfadat als seus socis de govern i a la resta de regidors. La moció instava a l’alcaldessa, Amparo Orts, a fer marxa enrere en la seua decisió o, en cas que fóra impossible, a convocar una reunió informativa on resolguera els dubtes i presentara tota la documentació relativa a la celebració de les Paelles. Així mateix, demanava a tota la corporació municipal que es desvinculara “per a celebrar aquest tipus d’actes a Montcada” en un futur. A més de Compromís, el Partit Popular, Ciutadans, Amun, Guanyem i Acord Ciutadà (15 vots) van votar a favor i es van sobreposar als 4 vots del PSPV.

Va haver-hi lloc per a explicacions oferides des del consistori. El regidor de Festes, Martín Pérez, va recalcar que és “un esdeveniment totalment privat” i que quan l’empresa va preguntar per solars municipals, l’Ajuntament “li va confirmar que no disposava de cap”. A continuació, va dir, la companyia va explicar que “tenien un acord verbal amb els amos de la parcel·la” i va ser en aqueix moment quan es va presentar la documentació al consistori, a la Delegació de Govern i a la Generalitat”.

Localització de l’event en Montcada | VALENCIA EXTRA

El macroevent, doncs, seguirà el seu curs habitual. Sol comptar amb grans artistes, alguns d’ells de fama internacional. Enguany, Arkano, Danny Romero, The Tribletz o Fyahbwoy són alguns dels cantants que actuaran sobre l’escenari. Aquesta cita assenyalada va reunir l’any passat a més de 27.000 estudiants universitaris en la Marina Sud de València. No obstant açò, aquesta primavera l’enclavament no tornarà a acollir l’esdeveniment, en una clara estratègia per reduir el nombre de macrofestivals que allí es desenvolupen i evitar així, o almenys suavitzar, “efectes gens interessants” que es produeixen arran d’aquest tipus d’esdeveniments, com per exemple el botelló.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020