25n
25N
25N

El film "Paella Today" es presenta en Fitur en el Dia de la Comunitat Valenciana

El film "Paella Today" es presenta en Fitur en el Dia de la Comunitat Valenciana
18/01/2017 -

Madrid, 18 de gener del 2017.- La pel·lícula de producció valenciana, Paella Today!, es presenta demà dijous 19 de gener a les 16.00 hores, Dia de la Comunitat Valenciana, en el marc de FITUR 2017. El llargmetratge que s’estrenarà a la primavera suposa un clar exponent del cinema com a promoció d’una destinació turística.

A la presentació que tindrà lloc en l’estand Comunitat Valenciana en FITUR assistiran Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de Turisme de Generalitat Valenciana, Luis Piquer, Productor executiu, César Sabater, Director de Paella Today, i els actors Alberto Jo Lee i Olga Alamán.

Paella Today és una “gastrocomèdia” mediterrània que aconsegueix integrar la trama d’embolic amb la gastronomia i l’estil de vida mediterrani, passejant als seus personatges per localitzacions més emblemàtiques de València per a atraure i crear vincles emocionals amb l’espectador.

Paella Today filme

Esta “gastrocomedia” mediterrània sobre l’amor, l’amistat i la llibertat està protagonitzada per Pablo Rivero, Olga Alamán, Pau Gregori, Alberto Jo Lee i Emilio Mencheta i compta amb la col·laboració especial de Lolita Flores. Altres cares conegudes com Pablo Carbonell, David Amor i Carmen Alcayde completen el film.

La cinta compta amb el suport de l’Agència Valenciana de Turisme, Turisme VLC i Culturarts-IVAC, així com de diverses marques ambaixadores valencianes com Dacsa, Garcima o SH Hotels, entre altres, i la col·laboració de l’agència Publips-Serviceplan.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 5 =

CCCC
torrent