caixa popular

Pacificació del trànsit i més seguretat viària en Cases de Bàrcena

Pacificació del trànsit i més seguretat viària en Cases de Bàrcena
16/02/2018 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha iniciat les actuacions per atendre una reivindicació històrica dels veïns i les veïnes de Cases de Bàrcena. Des d’aquest dijous i fins a finals d’aquesta setmana el consistori està implementant diverses mesures de pacificació del trànsit i millora de la seguretat viària, respecte a la senyalització, al Camí de Cases de Bàrcena, una travessia de 900 metres de longitud.

Com és conegut, aquest tram de carretera suposava fins ara l’única excepció a l’existència d’elements reductors de la velocitat en l’antiga carretera de Barcelona, des de Sant Miquel dels Reis fins a Puçol, una anormalitat que ara es corregeix. “Tot i les peticions veïnals durant molts anys no ha sigut fins ara, amb el govern de Joan Ribó, quan s’ha intervingut per millorar la seguretat en la zona”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Així doncs, s’instal·len tres ressalts cimentats o reductors de velocitat tipus ‘llom d’ase’ al pas de la via esmentada pels números 22, 61 i 102. A més, es fan canvis en matèria de senyalització horitzontal, ja que s’amplia la mitjana a 50 centímetres amb l’objectiu d’adaptar l’amplària dels carrils i aconseguir una reducció de la velocitat. A més, es reforça el límit de velocitat a 30 km/h amb pintura sobre la calçada i se substitueixen els senyals verticals per uns senyals rectangulars amb la paraula ‘Atenció’ per tal de reforçar la precaució.

Grezzi ha destacat que “el govern municipal actual sí està al costat de tots els veïns i veïnes de la ciutat, visquen en el barri o en el poble que visquen, i bona mostra d’això és aquesta iniciativa amb què s’escolta i es resol una reivindicació veïnal històrica en aquest punt de la ciutat”. Per la seua banda, des de l’Alcaldia de Cases de Bàrcena, Javier Riera ha destacat “la importància de la reducció de la velocitat al pas pel poble i també la disminució molt significativa del soroll, sobretot a les nits”, qüestions que redundaran en una major seguretat per a tot el seu veïnat.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 8 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018