caixa popular

Cuidem-nos, el crit rebel d'Ovidi4, arriba al Palau de la Música de València

Mireia Vives, David Caño, David Fernàndez i Borja Penalba burxen en la condició humana i disseccionen les resistències quotidianes amb un espectacle multidisciplinar

Cuidem-nos, el crit rebel d'Ovidi4, arriba al Palau de la Música de València
09/03/2018 -

El Palau de la Música de València acollirà el pròxim diumenge, 8 d’abril, l’espectacle Cuidem-nos d’Ovidi4 en el marc del cicle Rock, pop…, al PalauEl grup està format per la cantant Mireia Vives, el poeta David Caño, el periodista David Fernàndez i el guitarrista Borja Penalba.

Els quatre posaran en escena una representació multidisciplinar, amb un muntatge proper al teatre on s’escoltaran poesies i cançons. Al llarg de la funció, el quartet rememorarà alguns episodis de la història contemporània i analitzarà la situació política actual.

Així, es farà memòria de la Guerra Civil, la repressió franquista i la transició. A més, també seran recordades les víctimes dels camps de concentració nazis. D’altra banda, es posaran de relleu les situacions d’injustícia que es viuen en el món actual: l’exclusió social, la corrupció sistèmica, els desnonaments, els dèficits democràtics, la violència masclista, etc.

Esta visió crítica d’episodis passats i actuals tindrà com a vehicles de transmissió la poesia i la música. Els textos de Vicent Andrés EstellésPere QuartMarina GarcésMireia Calafell o Rafeef Ziadah, entre d’altres autors, s’intercalaran amb les cançons d’Ovidi MontllorMaria-Mercè MarçalMaria del Mar BonetAtahualpa YupanquiPau RibaFeliu VenturaObrint PasAspencat o Maria Arnal. Així mateix, recordaran el poeta i crític d’art Josep Palau i Fabre en el desè aniversari de la seua mort.

D’esta manera, Cuidem-nos es converteix en una reflexió punyent sobre el passat i el present amb la voluntat de construir un futur diferent. I, sempre, amb la cultura com a eina de resistència.

Entrades a la venda
Les localitats per al concert d’Ovidi4 ja es poden adquirir per Internet en la pàgina oficial del Palau de la Música (http://bit.ly/2I86FTY) i Servientradas (http://bit.ly/2FpSQ1J) per 10 euros més despeses de distribució. A més, els tiquets estan disponibles en les taquilles del recinte de dimarts a diumenge, de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 21:30 hores.

El cicle ‘Rock, pop…, al Palau’
En les pròximes setmanes, l’auditori del Passeig de l’Albereda gaudirà amb les actuacions de Jaime Urrutia (24 de març); Seguridad Social amb Paco Roca (5 de maig); Els Amics de les Arts (26 de maig); Carmen París (7 de juny); i RevolveR (17 de juny). El cicle es reprendrà després de l’estiu.

Rock, pop…, al Palau és una iniciativa del Palau de la Música en col·laboració amb l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV).

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + setze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris