25n
25N
25N

L'OV i la Banda Simfònica se sumen al #Joemquedeacasa

L'OV i la Banda Simfònica se sumen al #Joemquedeacasa
24/03/2020 -

El Palau de la Música de València comparteix des de hui, a través de les seues xarxes socials, diversos vídeos del professorat de l’Orquestra de València i de la Banda Simfònica Municipal interpretant peces a les seues cases com a “conscienciació i implicació personal davant l’estada a casa a causa de la pandèmia del COVID-19”. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha subratllat “l’enorme importància que tenen les xarxes socials, però sobretot, la música i la cultura, com a elements d’assossec i esperança per a superar aquests temps tan difícils de necessari confinament a casa”.

“Estem desenvolupant aquesta iniciativa que a més d’aquest vídeo, inclou diversos concerts del nostre abonament que es podran veure molt prompte en el canal YouTube de la mateixa Orquestra”, ha manifestat la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello. Per la seua part, el titular de la Banda Simfònica Municipal, Rafael Sanz-Espert ha afegit que “des de la nostra institució volem fer arribar la música a totes les llars, ja que el so transmet tranquil·litat, felicitat i sobretot, molta pau”.

El tema “No surprises” del grup de rock britànic Radiohead, en versió simfònica i interpretat per l’Orquestra de València, és la peça que ja està transitant per les xarxes socials des de l’última setmana per a fer “més amena” l’estada a casa. En aquest sentit, el director del Palau, Vicent Ros, ha incidit en “la implicació i la professionalitat de les professores i professors de la nostra Orquestra, que com a institució tan volguda per totes i tots, sempre està al servici de la ciutadania”. Són imatges de l’últim assaig de la formació simfònica valenciana, que pertanyen al treball previ de l’espectacle multimèdia “Casual & Concert”, programat per a divendres passat 13 de març i que va ser ajornat per les circumstàncies sanitàries actuals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus