25n
25N
25N

Ortiz (PP) critica el nomenament de nous alts càrrecs: "Puig augmenta els endollats mentre creix la cua de l'atur"

Ortiz (PP) critica el nomenament de nous alts càrrecs: "Puig augmenta els endollats mentre creix la cua de l'atur"
05/09/2020 -

La secretària general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Eva Ortiz, ha denunciat hui que el Consell “viu d’esquena a la realitat”, ja que mentre creix la desocupació, el nombre d’empreses tancades i d’ERTEs, el President de la Generalitat, Ximo Puig engreixa l’Administració amb més alts càrrecs. “Puig augmenta els endollats al mateix ritme que creix la cua de l’atur”.

Eva Ortiz s’ha pronunciat d’aquesta manera després dels nous nomenaments realitzats en el segon escaló de la Generalitat en plena escalada de contagis de COVID19. “Aquests endolls no responen a la realitat que viu la Comunitat, Puig ha perdut una oportunitat d’or per a aprimar l’administració i destinar els recursos als qui més ho necessiten”.

En aquest sentit, Eva Ortiz ha demanat a Puig que “recapacite perquè no pot demanar-li sacrificis als valencians quan ell continua ampliant privilegis i sous públics” i, en aquest context, li ha suggerit que destine els diners dels endollats a implantar la infermeria escolar, a reposar les ajudes per a la indústria o a cobrir a tots els autònoms que s’han vist afectats per la COVID.

Per a Eva Ortiz, aquests nomenaments són “només responen a raons partidistes i sectàries, no a qüestions tècniques ni de funcionament, el barem ha sigut el carnet i les hores de vol en el partit”. Per a la secretària general els valencians no es mereixen que “amb els seus diners es continue pagant a amics i col·laboradors” mentre més de 200 persones se’n van a les llistes de l’atur cada dia, es prorroguen els ERTEs davant una realitat incerta o dues de cada tres autònoms es queden sense ajudes.

Per tot això, li ha suggerit a Puig que “es pose a pensar en què necessiten els valencians i no el que necessita ell per al pròxim Congrés del PSPV”.

“Aquest Consell viu en una realitat paral·lela, en la dels cotxes oficials, els despatxos i les catifes, mentre els MIR continuen cobrant 1.000 euros per jugar-se la vida, el Turisme viu les seues hores més baixes, els col·legis s’enfronten a una obertura marcada per la improvisació i el risc, i les empreses i autònoms es queden sense les ajudes planificades pel Consell”, ha assenyalat.

“En lloc d’estrényer-se el cinturó com l’estan fent les famílies valencianes, engreixa el Consell”, ha denunciat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =