25n
Orgull
Orgull

Orquesta Sideral: convidada a les festes de Bujassot

La localitat valenciana continua immersa en les seues festes patronals

Orquesta Sideral: convidada a les festes de Bujassot
04/08/2018 -

Després de la nit del pregó, en la qual l’humor va estar present a Burjassot de la mà de l’humorista valencià Eugeni Alemany, continuen els actes programats per la Clavaria de Sant Roc 2018, amb Eros Quesada com a Clavari Major, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero.

En la nit del dissabte 4 d’agost, el protagonisme serà per a la música de la “Orquesta Sideral”, composta per un gran grup de joves, entre els quals es troben també veïns de Burjassot. Una nit en la qual sonaran, a partir de les 23 hores en la Plaça de l’Ajuntament, els clàssics d’ahir i els grans èxits actuals combinats amb la interpretació, en rigorós directe, dels sis músics que componen la formació.

Amb Marta Company com a veu femenina, Fernando Barber com a veu masculina, Kevin Barbero a la guitarra, Mario Torres al baix, Toni Ferri al teclat i Jaume Soriano en la bateria, la formació espera que tot Burjassot acudisca i balle en la Plaça de l’Ajuntament i que puga disfrutar al màxim de la segona de les nits de les seues festes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =