25n
25N
25N

L'Orquestra de la Comunitat Valenciana actua a Llíria amb una formació única de corda i vents

La formació titular del Palau de les Arts va oferir anit un extraordinari concert a l’Església de l’Assumpció

L'Orquestra de la Comunitat Valenciana actua a Llíria amb una formació única de corda i vents
23/07/2020 -

Llíria, Ciutat Creativa de la Música per l’UNESCO, va acollir anit l’actuació de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana. La titular del Palau de les Arts Reina Sofia va oferir un concert de cambra amb una formació reduïda de corda i vent, dins del cicle “Torna a Les Arts”.

L’església de l’Assumpció va ser l’escenari d’esta vetlada musical, en la qual es van interpretar obres de Cimarosa, Mozart i Haydn.

Amb motiu de la seua visita al municipi, l’Ajuntament de Llíria va voler oferir un reconeixement a esta orquestra integrada per músics internacionals, que s’ha situat ràpidament, des de la seua creació al 2006, entre els conjunts més ascendents del panorama mundial, amb un dels projectes simfònics més exemplars i dinàmics de l’actualitat.

Concert Orquesta Comunitat Valenciana Lliria

De la mateixa manera, i com ha fet anteriorment amb els músics professionals de localitat que ocupen llocs en diferents bandes i orquestres de reconegut prestigi de tot el país, la Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO va rendir també un senzill homenatge a un dels intèrprets de la plantilla de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana i veí de Llíria, José Vicente Faubel Cortell.

L’alcalde Manolo Civera i el regidor de Música, Pedro Vicente, van fer entrega d’estos detalls a la directora general del Sector Públic i Patrimoni Isabel Castelló, vocal del Patronat de Les Arts i al seu director artístic Jesús Iglesias, així com al músic homenatjat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 4 =

CCCC
torrent