25n
Orgull
Orgull

Un operatiu de Policia Local ordena el trànsit al carrer Ruzafa davant els canvis en els accessos

PLV

Un operatiu de Policia Local ordena el trànsit al carrer Ruzafa davant els canvis en els accessos
26/08/2019 -

La Policia Local de València ha disposat un operatiu especial perquè la circulació transcórrega “amb la normalitat més gran” al voltant del carrer Ruzafa davant els canvis en els accessos que estan vigents des d’aquest dilluns.

Aqueixos canvis impedeixen fer el gir per a accedir al carrer des del túnel de Germanies, a excepció d’autobusos de l’EMT i taxis. Així, a partir d’ara els vehicles hauran de realitzar el gir utilitzant els canvis de sentit existents al llarg de Marqués del Túria, ha assenyalat el consistori en un comunicat.

Una altra novetat en aquests carrers és que els vehicles procedents de l’avinguda Regne de València ja no podran girar cap a la Gran Via Marqués del Túria com es feia fins ara. A partir d’ara, la incorporació a la Gran Via Marqués del Túria haurà d’efectuar-se pel carrer Martí, i totes aquestes modificacions estaran degudament senyalitzades.

El regidor de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Aarón Cano, ha subratllat que amb els operatius es pretén que el trànsit per aquests carrers discórrega “amb la normalitat més gran possible durant els primers dies d’instauració d’aquests reajustaments en la circulació”.

A més, ha demanat als conductors que circulen per la zona que ho facen “amb prudència” i ha reclamat la seua col·laboració i que “estiguen atents a la senyalització i les indicacions dels agents, perquè l’objectiu és la seguretat i que s’ocasionen les mínimes molèsties.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 18 =