25n
Orgull
Orgull

"Operación Camarón" aterra a la Terrassa d’Estiu de Burjassot

"Operación Camarón" aterra a la Terrassa d’Estiu de Burjassot
07/07/2021 -

La programació de la Terrassa d’Estiu de Burjassot segueix endavant a mesura que avança el mes de juliol i si, a meitat setmana, els més menuts gaudiran amb les noves aventures de Spirit- Indomable, amb l’arribada del cap de setmana aterrarà a l’Auditori de la Casa de Cultura “Operación Camarón”, la primera gran estrena espanyola de l’estiu. La comèdia espanyola d’acció tindrà les seues projeccions, del 9 a l’11 de juliol, a les 22:30 h.

Dirigida per Carlos Therón (“Lo dejo cuando quiera”, “Es por tu bien”) i protagonitzada per Julián López i Natalia de Molina, Operación Camarón narra la història de Sebas, un policia nobel que és triat per a una perillosa missió: s’haurà d’infiltrar com a teclista de “Los Lolos”, un grup de flamenc-trap que tocarà en les noces de la filla d’un perillós traficant local.

Com és habitual, les entrades per a gaudir de les estrenes de la Terrassa d’Estiu, a un preu únic de 4 euros, i es podran adquirir telemàticament en CINE TÍVOLI. A més, la taquilla de l’Auditori obrirà aproximadament una hora abans de l’inici de les projeccions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 8 =