25n
25N
25N

Ontinyent posa en marxa una sala d'estudi 24 hores

Ontinyent posa en marxa una sala d'estudi 24 hores
17/12/2019 -

Donar totes les facilitats possibles a l’alumnat per estudiar en època d’exàmens. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament d’Ontinyent posarà en marxa un nou servei de sala d’estudi oberta durant les 24 hores en època d’exàmens, pioner a les Comarques Centrals, i que podrà ser utilitzat tant per alumnat de la ciutat com d’altres localitats veïnes.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que aquesta sala estarà oberta ininterrompudament del 26 de desembre al 26 de gener al Centre d’Iniciativa Cultural (CiC) del Barri de Sant Rafel, on els i les estudiants podran accedir a qualsevol hora comptant amb calefacció i dues connexions Wi-fi, la de la biblioteca del CiC i altra adherida a la Xarxa Nacional d’Universitats accessible per alumnat universitari de tota Espanya.

Borrell explicava que “és un salt de qualitat en l’oferta de serveis a l’alumnat, i un pas més en la nostra aposta per ser una ciutat educativa, amb un servei que a més no es presta en cap altra de les ciutats del nostre entorn i només sol ser accessible en grans capitals”.

El regidor explicava que en total seran 40 les places que s’oferiran simultàniament en aquesta sala, que s’ha dotat de taules d’estudi especials amb separadors. A aquestes places
(que podrien ampliar-se a 50 si la demanda així ho fera necessari), s’afegiran durant el dia les 32 que es disposa en la sala de lectura de l’edifici, que mantindran el seu horari habitual. Durant la nit romandrà obert el pati de la UNED per tal que les persones usuàries puguen fer recessos, i es comptarà dia i nit amb una persona controlant les instal·lacions i vetllant pel normal funcionament del servei i la cura de les instal·lacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud