25n
25N
25N

Ontinyent trau els xecs consum "Tornem Junts" a partir del dimarts vinent

Ontinyent trau els xecs consum "Tornem Junts" a partir del dimarts vinent
27/08/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent traurà a la venda, el pròxim dimarts 1 de setembre, la segona tanda dels xecs consum “Tornem Junts”, inclosos a la campanya “Queda’t a Ontinyent. Compra a casa” per la reactivació econòmica local. Es tracta de 400.000 euros en xecs que s’afegeixen als 600.000 que es van posar en circulació a la primera tanda, i que com a l’ocasió anterior, tindran un cost per als compradors de la meitat del seu valor nominal.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda recordava la bona acollida que va tenir la iniciativa a la primera fase, i destacava que en aquesta segona es comptarà amb 106 nous establiments participants, que afegits als que ja ho van fer en l’ocasió anterior, permetran comptar amb 313 llocs on gastar els xecs, que es podran adquirir a través del web www.quedataontinyent.com. En paraules d’Úbeda, “són 313 establiments de tota classe, com comerços, hostaleria i serveis que durant el confinament es van veure afectats per la pandèmia i que s’han volgut sumar a la campanya municipal per impulsar el consum a la nostra ciutat”, assenyalava el regidor, qui recordava que la campanya es va dividir en dues fases a petició de les mateixes associacions, perquè el mes de setembre i octubre solen ser uns mesos d’alentiment del consum.

Úbeda, que agraïa la col·laboració de les associacions sectorials locals (Associació de Comerços de Sant Rafel, SOC, AHVAL, Comerç IN) i de Caixa Ontinyent en la campanya, recordava que els xecs es poden adquirir al preu de 10,25,50 i 100 euros, i permetran gastar pel doble del seu preu (20,50,100 i 200 euros) fins al 15 de novembre, independentment si la compra s’ha realitzat a la primera fase o a la segona. A més, en aquesta segona fase sols podran adquirir xecs aquelles persones que no ho hagen fet a la primera fase o aquelles que han adquirit xecs per un valor inferior a 100 euros podran adquirir-ne de nou fins a arribar al màxim. El regidor animava a la població “a comprar i consumir a Ontinyent, perquè fer-ho és recolzar l’economia de la ciutat”, concloïa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =