25n
25N
25N

Ontinyent reobri biblioteques, poliesportiu i museus de manera adaptada a la Fase 1

Ontinyent reobri biblioteques, poliesportiu i museus de manera adaptada a la Fase 1
11/05/2020 -

Ontinyent, l’única ciutat de més de 30.000 habitants de la província de València que ha passat a la Fase 1 junt amb Gandia, reobria hui diverses instal·lacions municipals de manera adaptada als requeriments del Govern d’Espanya. Es tracta dels espais que ja va avançar l’Alcalde, Jorge Rodríguez, en el full de ruta anunciada per a l’inici d’aquesta Fase 1, la qual, incidia, “és l’inici d’un llarg camí on hem de seguir tenint responsabilitat perquè la Covid19 continua actiu, i hem de tenir més cura si cap en aspectes com respectar les distàncies de seguretat, rentar-se les mans sovint i sobretot utilitzar les mascaretes”, manifestava.

En concret, amb l’inici de la fase 1, s’ha obert les 2 biblioteques i el punt de lectura de Sant Rafel en horari de 9:00 a 13:30 hores en Servei de préstec i devolucions (cridant abans per encomanar el llibre). També s’obrin el MAOVA, l’Arxiu, el Palau de La Vila i l’Oficina de Turisme amb l’horari habitual però aforament reduït. El poliesportiu reobri algunes instal·lacions com ara la pista d’atletisme, el velòdrom, les pistes de tenis o l’espai de tir amb arc, sent necessària reserva prèvia als telèfons 962912701 o 600502633. Quant a terrasses de bars i restaurants, s’ha autoritzat que aquestes puguen duplicar l’espai amb què comptaven fins ara, sempre que s’adeqüen a les recomanacions del Govern d’Espanya. Els comerços i serveis també es reobrin amb els percentatges d’aforament marcats pel Ministeri de Sanitat.

Pel que fa a l’atenció a l’Ajuntament seguirà sent mitjançant cita prèvia a través del telèfon 962918200, creant-se un punt d’atenció a l’entrada per reduir el trànsit de persones. Els centres educatius sols obrin per a tasques administratives mentre que el Centre de Menors El Rogle romandrà tancat a l’espera de les indicacions de la Generalitat per a la reobertura, situació extensible als mercats de dilluns i diumenge i als centres de majors, Centre Ocupacional i Centre de Dia. El Teatre Echegaray, la Sala Gomis i el Cementiri es mantenen tancats al públic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − catorze =

Informacion coronavirus