25n
25N
25N

Ontinyent premia als millors expedients acadèmics

Ontinyent premia als millors expedients acadèmics
22/11/2019 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha homenatjat 19 estudiants de Primària i Secundària que han sigut reconeguts per la Generalitat València amb els premis extraordinaris al rendiment acadèmic al curs 2018/2019. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el regidor d’Educació, Óscar Borrell, i el de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, han lliurat aquest matí als i les alumnes un diploma i un lot d’obsequis per la seua excel·lència acadèmica, en un acte en el qual també estava present part de la família i el professorat dels homenatjats. Durant l’acte, l’alcalde i el regidor han donat l’enhorabona a l’alumnat i han encoratjat a les xiquetes i xiquets presents a continuar en la seua formació.

L’alumnat premiat en Educació Primària ha estat Alba Gramaje, Enric Llopis i Aitana Revert del CEIP Bonavista; Àfrica Ferri del CEIP Lluís Vives; Leyre Tortosa del CEIP Maestro Carmelo Ripoll; Alba San Ruperto i Carla Torrent del CEIP Martínez Valls; Laia Cózar, Cristina Micó i Jordi Sarrió del Centre Privat Hogar Parroquial San José; Noah Alcaraz del Centre Privat La Concepción; Enrique Belda i María Ibáñez del Centre Privat Pureza de María i Núria Bellido del Centre Privat Santa María. Quant a l’alumnat de Secundària homenatjat han estat Lucía Belda, Mar Cortés i Jordi Juan, del Centre Privat Pureza de María; i María Cháfer i Joana Micó del Centre Privat La Concepción.

L‘Ajuntament amb aquest acte ha donat inici a les activitats previstes per commemorar el Dia Internacional de les Ciutats Educadores que comptarà fins al dia 30 de novembre amb un total de 30 activitats, amb tal motiu, Óscar Borrell ha procedit a la lectura del Manifest del Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 5 =