25n
25N
25N

Ontinyent inaugura divendres el mural de "Dulk" amb música i un audiovisual

Un codi QR al costat del mural permetrà accedir al vídeo que mostra el procés d’elaboració de l’obra i la seua explicació

Ontinyent inaugura divendres el mural de "Dulk" amb música i un audiovisual
27/05/2021 -

Ontinyent inaugurarà aquest divendres el gran mural urbà que ha estat elaborat als últims dies pel reconegut artista ontinyentí Antonio Segura, “Dulk” a la façana del Centre Comercial El Teler. La creació del mural ha estat una iniciativa de l’Ajuntament d’Ontinyent, que aprofitarà l’acte d’inauguració per donar inici a la programació estival municipal per reactivar l’activitat i economia locals.

L’acte tindrà lloc des de les 19:30 hores baix el mural, i comptarà amb l’actuació d’un grup musical, la projecció d’un vídeo al voltant de l’elaboració del mural de Dulk i les intervencions de l’alcalde Jorge Rodríguez i de l’artista. Aquest vídeo, que mostra el procés d’elaboració de l’obra i la seua explicació, serà accessible per part de la ciutadania a través d’un codi QR accessible en dos punts als peus del mural, on també constaran les característiques de l’obra i la seua autoria.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, i la regidora de Festes, Àngels Muñoz, que presentarà l’acte, coincidien en destacar “el positiu impacte que tindrà aquesta obra d’art urbà, que ja durant la seua elaboració ha estat pol d’atracció per a veïnat i visitants. Des de l’Ajuntament hem estat treballant des de mitjans de 2019 per seleccionar un espai idoni i coordinar l’execució del projecte amb Dulk i tot el seu equip, i els resultats no poden ser més satisfactoris”, assenyalaven. El mural, de 18,5 mestres d’alt, inclou una representació de les espècies d’aus de la zona, així com altres elements característics com el Pou Clar o la campana Petra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =