25n
25N
25N

Ontinyent habilita la Sala Gomis per a la celebració de plenaris municipals

Ontinyent habilita la Sala Gomis per a la celebració de plenaris municipals
16/06/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent habilitarà la Sala Gomis per a la celebració presencial dels plenaris municipals. La proposta de l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, serà votada en la pròxima sessió plenària prevista per al pròxim 25 de juny, que continuarà sent telemàtica.

Rodríguez afirmava que aquesta mesura “permetrà complir amb totes les mesures sanitàries establertes per tal de garantir la protecció de totes i tots”, afirmava. La Sala Gomis ubicada a l’Avinguda Sanchis Guarner (Recinte Firal) té una capacitat per a més de 200 persones assegudes, permet mantenir el distanciament físic d’1,5 metres i possibilita de nou l’assistència de la ciutadania com venia fent-se al Palau de La Vila fins la pandèmia de la Covid-19.

L’alcalde incidia que aquest canvi d’ubicació és provisional, però necessari. “Una vegada superat el pitjor de la crisi sanitària cal recuperar el normal funcionament de l’administració, però sense oblidar que el virus continua actiu i que cal continuar extremant les mesures de protecció”, incidia l’alcalde.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =