25n
Orgull
Orgull

Ontinyent finalitza les obres de reparacions de camins cofinançades pel Ministeri de Política Territorial

L’actuació al Camí Vell de Biar permet completar actuacions en 7 camins que restaven pendents de millorar dels afectats per la DANA, amb una inversió de 161.000 euros

Ontinyent finalitza les obres de reparacions de camins cofinançades pel Ministeri de Política Territorial
18/06/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat les obres de reparacions als 7 camins del terme municipal on ha estat actuant des del passat mes de gener amb ajuda del Ministeri de Política Territorial del Govern d’Espanya. L’actuació de reparació de paviment de sahorres i recuperació dels marges i les canalitzacions d’aigües del Camí Vell de Biar ha estat l’última d’un paquet d’obres que han suposat una inversió de prop de 161.000 euros cofinançats al 50% per l’Ajuntament i el Ministeri, per tal d’actuar en espais que restaven pendents de millorar dels que es van veure afectats per la DANA de 2019.

El regidor de Serveis Municipals i Camins Rurals, Manuel Cuesta, recordava que “són vies no considerades com a prioritàries però on havíem d’actuar per oferir un millor servei a la ciutadania. Vam aconseguir aquesta subvenció del Ministeri i ara per fi les hem pogut completar”, manifestava. A més de la intervenció al Camí Vell de Biar s’ha actuat al ramal 3 del Camí de la Font Santa; Camí de la Ponceta; Camí Vell de Biar; ramal 8 de la Senda dels Cinc Germans; camí de Mossén Conca; camí de la Farola i camí d’accés al Pont de l’Abellar. Aquestes actuacions, sumades a les executades prèviament en altres 25 camins del terme, totalitzen una inversió superior al milió d’euros en reparacions de vies afectades per la tempesta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 3 =