25n
25N
25N

Ontinyent finalitza les obres de millora d'accés a la Plaça de La Vila

Ontinyent finalitza les obres de millora d'accés a la Plaça de La Vila
07/07/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha completat les obres de millora d’accés a la Plaça de La Vila amb el tractament i senyalització de les restes trobades de la Torre de l’Escola i de la muralla medieval d’Ontinyent. El regidor de Territori, Joan Sanchis, que visitava les obres junt amb el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “aquestes actuacions ens permeten continuar els treballs que el Govern d’Ontinyent ha vingut impulsant als últims anys per millorar el barri alhora que fer valdre el nostre patrimoni”.

El projecte de tractament i senyalització amb un pressupost de 30.093,45€ (iva inclòs) ha assenyalat sobre el nou paviment el traçat de la muralla medieval i de la Torre de l’Escola mitjançant unes plaques de bronze fos amb arpa roscada per al seu ancoratge al paviment. Unes plaques de 80mm i que queden anivellades en el paviment.

Aquesta actuació de senyalització completa les obres de pujada a la plaça de La Vila que han consistit en la renovació de tot el paviment del carrer d’accés a la plaça mitjançant la construcció d’una calçada a un sol nivell amb les voreres i l’asfalt a la mateixa quota. La part central del carrer ha estat pavimentada amb llambordes de granit i les vores laterals amb llambordes de pedra. Així mateix, també s’han eliminat elements impropis de l’aplacat de pedra i s’ha rejuntat la pedra de mamposteria. Sanchis destacava que aquests treballs s’han realitzat de manera coordinada amb el Servei d’Arqueologia Municipal atés que el barri de la Vila està declarat com a Bé d’Interés Cultural (BIC).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 1 =

CCCC
activem alfafar