25n
25N
25N

Ontinyent conclou les obres de recuperació del ramal 4 del camí de la Ponceta

L’acció forma part del pla de reparacions en 7 camins del terme que cofinança el Ministeri de Política Territorial

Ontinyent conclou les obres de recuperació del ramal 4 del camí de la Ponceta
11/06/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat aquesta setmana diverses millores de seguretat al ramal 4 del camí de la Ponceta, on s’ha actuat en un tram de prop de 200 metres de llargària que es trobava en mal estat. L’actuació forma part del pla de reparacions en què l’Ajuntament està invertint 160.574 euros en 7 camins del terme municipal, comptant amb una subvenció al 50% del Ministeri de Política Territorial del Govern d’Espanya per a vies afectades per la DANA de setembre de 2019.

El regidor de Serveis Municipals i Camins Rurals, Manuel Cuesta, recordava que “al seu dia, en patir la DANA, vam donar prioritat als camins que havien quedat intransitables. No hem deixat d’actuar des d’aleshores perquè els danys a menor escala van afectar molts espais, amb una inversió global que ja supera el milió d’euros. En aquesta ocasió hem actuat al marc d’una ajuda que vam obtenir del Ministeri, i que aprofitem per a millorar la seguretat i comoditat a les persones usuàries”, assenyalava.

En concret, l’obra ha consistit en la recuperació del paviment de sahorres existent, així com en la recuperació de la séquia. En primer lloc es va excavar i retirar tot el material dipositat en la séquia, aprofitat en part per a emplenar els forats produïts al camí. Per a l’adequació de la capa de rodadura del camí, s’han estès sahorres artificials, per a acabar d’emplenar els desperfectes produïts per les aigües superficials. En l’execució d’aquests treballs s’ha tingut en compte les cotes i pendents perquè les aigües puguen ser conduïdes a la séquia per a una correcta evacuació natural de les aigües. La intervenció ha tingut un cost de 25.753,76 euros i s’ha executat a les últimes setmanes.

Al marc d’aquest pla d’obres cofinançades pel Ministeri, a més del Camí de la Ponseta, s’ha actuat o va a actuar-se al ramal 3 del Camí de la Font Santa; Camí de la Farola; Camí Vell de Biar; ramal 8 de la Senda dels Cinc Germans; camí de Mossén Conca i camí d’accés al Pont de l’Abellar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 3 =