25n
25N
25N

Ontinyent cedeix al SAMU el Xalet de les Boles per millorar les condicions del personal davant la Covid-19

L’Ajuntament es troba executant obres d’adequació de les instal·lacions sol·licitades pel Servei d’Emergències Sanitàries de la Conselleria de Sanitat

Ontinyent cedeix al SAMU el Xalet de les Boles per millorar les condicions del personal davant la Covid-19
26/10/2020 -

L’Ajuntament d’Ontinyent cerdirà l’edifici de propietat municipal al parc del “Xalet de les Boles” per millorar les condicions del personal del SAMU davant la pandèmia de Covid-19. El departament d’Obres Municipal que coordina el regidor Manuel Cuesta està ultimant les reformes d’adequació de l’edifici, un espai de 150 m² adjacent a l’Hospital d’Ontinyent.

Aquesta cessió va estar demanada a l’alcalde Jorge Rodríguez per la Directora del Servei d’Emergències Sanitàries de la Conselleria de Sanitat, Begoña Arcos, ja que el local es considera idoni per millorar les condicions del personal del servei de l’ambulància d’atenció mèdica urgent, que ha vist incrementada la seua activitat a causa de la pandèmia de la Covid-19. Aquesta cessió es mantindrà fins que el servei es trasllade al nou hospital ara en construcció.

Manuel Cuesta explicava que el local està sent objecte d’una nova distribució segons les necessitats expressades des del Servei d’Emergències Sanitàries, de manera que el metge o metgessa, l’infermer o infermera i el o la xofer que estiguen de guàrdia disposen d’habitacions individuals, una cuina bàsica, una sala de lectura i dos lavabos, “unes obres que milloraran en molt les condicions d’espai amb què compten actualment a l’hospital, continuant a pocs metres del mateix i a més contribuint a descongestionar els espais de la zona d’urgències”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =