25n
25N
25N

Ontinyent avança la col·locació del Castell de Festes pel canvi de data de la publicació

La Societat de Festers va modificar la data per evitar les altes temperatures i tenir més temps per difondre el cartell anunciador

La zona del Castell, Ontinyent

Ontinyent avança la col·locació del Castell de Festes pel canvi de data de la publicació
12/06/2019 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha avançat un mes la col·locació del Castell de Festes a la Plaça Major, que habitualment es realitza a mitjans de juliol. El motiu és el canvi de data de l’acte de la publicació de festes a l’últim dissabte de juny, un canvi aprovat per la Societat de Festers el passat mes de març i que va estar aprovat per unanimitat de les 24 comparses, i que té com a objectiu evitar les altes temperatures de finals de juliol i tenir més temps per difondre el cartell anunciador.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “el Castell de Festes és un dels elements que l’Ajuntament posa a disposició de la Societat de Festers per realitzar els actes de les nostres festes de Moros i Cristians, que són un dels elements que més ens identifiquen com a ciutat. Des de l’Ajuntament tenim cura, mantenim, muntem i desmuntem el castell, i ara, atenent la petició del món de la festa, estem deixant-ho tot a punt perquè l’acte de la publicació puga dur-se en un escenari únic com aquest”, explicava. Al marc d’aquestes tasques de cura, enguany, dos treballadors municipals del programa EMCORP han procedit a realitzar tasques de pintura extraordinària a l’armazó metàl·lic del castell.

El castell de festes és testimoni directe des de fa més de 30 anys de les festes de Moros i Cristians, i als seus peus tenen lloc alguns dels principals moments de la festa, com el Pregó, l’Entrada de Bandes, les Ambaixades o el Contraban. Una volta finalitzada la seua col·locació, que requereix l’ajuda d’una grua de grans dimensions, la Societat de Festers podrà procedir al seu engalanat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 1 =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus