25n
Orgull
Orgull

Ontinyent aprova una tercera convocatòria del Pla Resistir per ajudar econòmicament a nous sectors professionals

Aquesta tercera tanda, que compta amb un pressupost de 150.000 euros, beneficiarà a perruqueries i centres d’estètica

Ontinyent aprova una tercera convocatòria del Pla Resistir per ajudar econòmicament a nous sectors professionals
03/08/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha aprovat a l’última sessió plenària una tercera convocatòria de les ajudes “Parèntesi”, al marc del pla autonòmic “Resistir” per donar suport als sectors econòmics més afectats per les restriccions anticovid.

Aquesta tercera convocatòria està dotada amb un import de 150.000 euros que se suma a les ajudes ja repartides entre 309 establiments de la ciutat per un valor de 655.019,40 euros a través del Pla Resistir I i II.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que amb aquesta tercera convocatòria s’esgotarà l’excedent de les anteriors convocatòries “permetent-nos destinar aquests diners a altres activitats també afectades per la pandèmia i que no havien estat contemplades en les anteriors dues convocatòries facilitant així la seua recuperació econòmica”.

En concret, aquesta tercera convocatòria que obrirà el termini de presentació de sol·licituds entre l’1 i 10 de setembre està dirigida a perruqueries i altres centres de tractaments de bellesa i estètica amb el codi de CNAE 9602.

En aquesta última convocatòria s’han introduït algunes modificacions de caràcter tècnic per, en paraules del regidor, “aclarir dubtes interpretatius i de precisar dades referents a les persones beneficiàries i despeses subvencionables”.

Cal recordar que, les sol·licituds s’atenen per ordre de presentació, trobant-se el text de la convocatòria i tota la documentació necessària per a la tramitació a la web de l’Ajuntament d’Ontinyent.

El regidor recordava la importància “de presentar la documentació de forma completa i sense errades per agilitzar el procés i que els i les sol·licitants puguen beneficiar-se com més prompte millor d’aquestes ajudes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + un =