25n
25N
25N

On van els meus impostos a Silla?

On van els meus impostos a Silla?
30/05/2017 -

L’Ajuntament de Silla ha presentat aquest matí a la Sala de plens de la mà de l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá; el regidor de Transparència, Salvador Mestre, la vice interventora de l’Ajuntament de Silla Mari Cruz Martí i  la responsable de Civio, Sonia Pérez, ‘On van els meus impostos?, una eina online que permet als ciutadans conèixer les despeses i ingressos del Consistori de forma detallada des de l’any 2009 fins a l’actualitat, de manera que puguin establir-se comparatives interanuals.

Les dades que componen la web provenen de la informació publicada al Portal de Transparència de l’Ajuntament i seran actualitzades periòdicament. L’eina possibilita que la ciutadania sàpiga quin és la quantitat exacta pressupostada (amb modificacions incloses) i executada per a cada departament o servei públic i quina àrea realitza cada despesa o rep cada ingrés.

La pàgina inclou un cercador de text amb possibilitat de filtrar el resultat de cerca i nombroses infografies interactives a través de les quals es pot aconseguir una cerca més precisa i detallada. Així mateix, també està disponible un glossari de termes per facilitar la comprensió dels pressupostos.

La informació consultada pot compartir-se a través de les xarxes socials Twitter, Facebook i Google + i és possible exportar les dades en un document Excel o CSV.

‘On van els meus impostos? ‘ és un projecte capdavanter en innovació impulsat per la regidoria de Transparència, Comunitat i Participació, i executat per la Fundació Ciutadana Civio, creadora de l’eina de codi obert ‘On van els meus impostos?’, que ja s’ha implantat en altres ciutats com Barcelona, Santiago de Compostel·la o Castelló.

La adreça de la plana web és: www.silla.dondevanmisimpuestos.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 10 =

lleida 2020
activem alfafar