25n
25N
25N

Oltra defensa "la mateixa vara de medir" per a les pràctiques irregulars

Puig manté el seu viatge a Xina i Japó malgrat la petició del PP perquè es quede

Oltra defensa "la mateixa vara de medir" per a les pràctiques irregulars
13/04/2018 -

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha defensat aquest matí la necessitat de mantindre “la mateixa vara de medir” a tot el món, després de ser preguntada per la posició del govern valencià sobre la investigació pel presumpte finançament irregular del PSPV i del Bloc. Oltra ha incidit en la “coherència” com un element fonamental de la lluita contra la corrupció i de la regeneració democràtica, perquè, sense ella, no hi ha credibilitat.

Ximo Puig viatjarà a Àsia, malgrat les crítiques del PP
El Partit Popular ha demanat hui a Ximo Puig que cancel·le el viatge institucional a Xina i Japó, que està preparat per a aquest cap de setmana i fins a dissabte que ve, perquè comparega en les Corts Valencianes de forma “urgent i immediata” i done explicacions sobre la investigació i com aquesta situació “pot afectar al govern valencià”. No obstant, Oltra ha sentenciat que “no”, perquè es tracta de “interessos comercials, econòmics i de creació d’ocupació” però que a la seua volta, estarà “a disposició dels Corts”.

Ho ha fet durant la roda de premsa posterior al Consell, en la qual ha recalcat que el Consell defensa la transparència de forma contundent La vicepresidenta ha manifestat que aquest govern autonòmic és el que “probablement, més ha fet en la lluita contra la corrupció i per la regeneració democràtica” perquè “veníem d’una època en la qual el Partit Popular havia instal·lat de manera sistémica la corrupció en totes les institucions importants que havia governat”. Per això, Oltra ha recordat que “feia falta una resposta absolutament contundent, que és la que ha tingut aquest govern”.

Especialment, ha fet referència a la normativa referida a la prevenció “de la corrupció, dels comportaments irregulars i de les pràctiques qüestionables i poc ètiques”. “Va molt més enllà de les il·legalitats, és una qüestió d’ètica“, ha sentenciat.

((Hi haurà ampliació))

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020