caixa popular

Oltra: "El Consell està treballant perquè les persones majors tinguen ingressos suficients per a tenir una vida digna"

Oltra: "El Consell està treballant perquè les persones majors tinguen ingressos suficients per a tenir una vida digna"
20/09/2017 -

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha assegurat que el Govern valencià “està treballant perquè les persones majors tinguen ingressos suficients perquè puguen tenir una vida digna”.

Així li l’ha traslladat la vicepresidenta als representants de la Federació de Jubilats i Pensionistes de CCOO-PV, amb els quals ha mantingut una reunió “profitosa i positiva”, en la qual s’ha abordat, entre altres aspectes, la necessitat de dignificar les pensions, “ja que el 30% dels pensionistes en el nostre país cobren per sota del salari mínim interprofessional. Un fenomen que, òbviament, impossibilita una vida digna a eixes persones”, ha indicat Oltra.

De fet, a la fi de mes, aquesta federació, la més nombrosa quant a afiliats d’Espanya, ha organitzat unes jornades, en les quals participarà la vicepresidenta, on es pretén “posar sobre el mapa i reflexionar sobre la problemàtica de les persones jubilades i pensionistes en el nostre país”, ha explicat.

Així mateix, durant la trobada s’ha parlat sobre la situació de les persones en situació de dependència, ja que, segons ha indicat la titular d’Igualtat i Polítiques Inclusives, “l’edat és un factor també fonamental per a tenir una situació de dependència”.

Referent a açò, els representants de la Federació de Jubilats i Pensionistes li han traslladat a la vicepresidenta la seua valoració positiva dels canvis que s’estan duent a terme en la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives pel que fa a l’atenció de les persones majors i les polítiques d’envelliment actiu que s’estan realitzant.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris