25n
25N
25N

Oltra defensa a Puig: "Els germans no es trien, la corrupció sí"

Oltra defensa a Puig: "Els germans no es trien, la corrupció sí"
11/02/2021 -

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha donat la cara pel president de la Generalitat, Ximo Puig, després de les crítiques que l’oposició li ha llançat sobre les presumptes estafes que haurien dut a terme els germans de Puig.

Així, durant la primera sessió de control de l’any en Les Corts, Oltra ha sigut contundent en defensar que “els germans no es trien, la corrupció sí“. La vicepresidenta ha recordat que la seua formació política (Compromís) va obrir la via legal que van donar peu a investigacions tan sonades com la trama Gürtel o els sobrecostos en l’empresa pública de construcció de col·legis, que afectaven directament el Partit Popular.

La líder del PP, Isabel Bonig, ha criticat la gestió sanitària del Botànic, i ha fet al·lusió a les noves inversions que es duran a terme per a reforçar el sistema sanitari: “ara ix corrent a anunciar inversions com el de l’hospital de Mislata que enguany li donarà 3,2 milions d’euros, quasi reben més els seus germans amb les ajudes, clin, clin, ja ha caigut les subvencions”.

Per part seua, Eva Ortiz, portaveu adjunta del Grup Popular en Les Corts, li preguntava directament a Puig “quan deixarà de tapar la corrupció dels seus germans“.

Davant aquestes crítiques, Oltra s’ha dirigit a la bancada popular per a etzibar-los que “els germans no es trien, però la corrupció sí”, i ha assenyalat que si el PP disposa de documentació és perquè el Consell li l’ha facilitada, “alguna cosa que durant els anys del PP no ocorria”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 1 =