caixa popular

Oltra acusa a Casado d'alinear-se amb Salvini i Trump sobre la immigració: "S'ha col·locat en una ideologia extremista"

Oltra acusa a Casado d'alinear-se amb Salvini i Trump sobre la immigració: "S'ha col·locat en una ideologia extremista"
30/07/2018 -

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha acusat al president del PP, Pablo Casado, d'”alinear-se” amb les polítiques del president dels EUA, Donald Trump, i del ministre de l’Interior italià, Matteo Salvini, en matèria d’immigració. “S’ha col·locat amb una ideologia extremista que afavoreix el racisme, la xenofòbia i l’odi”, ha assenyalat.

Així ho ha indicat Oltra als mitjans de comunicació abans de mantenir una reunió amb el Partit Judicial de Sueca, després que el líder ‘popular’ afirmara en Twitter que “no és possible que hi haja papers per a tots ni és sostenible un Estat de benestar que puga absorbir als milions d’africans que volen venir a Europa”.

Sobre aquest tema, la també consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha indicat que Casado “s’ha situat en els referents menys democràtics i exemplars del panorama internacional” com Salvini, qui “deixa a la gent a la deriva en el Mediterrani” o Donald Trump, qui “separa a xiquets de molt curta edat de les seues mares en la frontera mexicana”, ha lamentat.

Per tant, per a Oltra el nou president del PP “s’ha col·locat amb una ideologia extremista que afavoreix el racisme, la xenofòbia i l’odi feia aquell que és diferent”. “Açò no representa els valors de la UE, un espai de seguretat, Benestar i llibertats i on es compleixen els Drets Humans”, ha reivindicat.

Ha subratllat que aquestes persones “fugen de conflictes bèl·lics” i que les dones nigerianes ho fan de l’organització terrorista Boko Haram que les “segresta, esclavitza sexualment i les tortura”, per la qual cosa ha defensat que les persones que arriben a Europa ho fan procedents “de llocs en guerra on cauen bombes i volen salvar la vida dels seus fills”.

“Totes aqueixes persones que fugen d’aqueixos països i es tiren al mar perquè consideren que açò és més segur que quedar-se en el seu país, estan fent el que faríem nosaltres en eixes circumstàncies i la legalitat internacional i el compliment dels Drets Humans ens obliga a atendre aquests processos migratoris de gent que fuig per a salvar la seua vida, la dels seus fills i salvar-se del terror i de la guerra”, ha resolt.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + nou =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris