25n
25N
25N

Olga Álvarez, coordinadora del Teatre El Musical

Olga Álvarez, coordinadora del Teatre El Musical
29/10/2016 -

La Comisió de Valoració ha aprovat per unanimitat la selecció d’Olga Álvarez com a coordinadora artística del teatre El Musical. La regidora responsable del TEM, Maria Oliver ha resaltat que “el nomenament de la coordinadora és un pas més, però el més important, per tal d’assumir la gestió pública i directa d’este centre cultural, nuclear per al barri del Cabanyal i per a tota la ciutat”.

La Comissió de Valoració ha estat presidida pel director general de Culturarts i expert cultural, Abel Guarinos, i integrada per Antonio Collado (màster en gestió cultural i cap de servei de Joventut), Maribel Doménech (professora de Belles Arts a la UPV i portaveu de la Plataforma Salvem el Cabanyal), Bernardino Gaspar (cap de servei d’Acció Cultural) i Hilario Llavador (Secretari de l’Ajuntament).

“Tot i que no estàvem obligats a complir-lo, atés que el Musical no és un ens autònom, sinó una dependència municipal en sentit estricte, hem intentat ajustar la composició de la comissió de valoració amb allò que diu el Codi de Bones Pràctiques de la conselleria de Cultura”, ha recordat Maria Oliver.

Segons este Codi, el jurat ha d’estar integrat, a parts iguals, per funcionaris, experts en el sector i la societat civil. “En este cas hem seguit este criteri, ja que tant Antonio Collado com Abel Guarinós, a més de la condició de funcionaris, compleixen el perfil d’experts en el sector”.

Al procés de selecció es van presentar 24 aspirants, dels quals passaren a la fase final de l’entrevista 6 persones. Entre els criteris de baremació, decidits per la pròpia comissió, es van primar l’experiència en la coordinació i gestió d’espais culturals públics i privats, la trajectòria en programació artística, el coneixement del valencià i d’idiomes estrangers, les habilitats pròpies del lideratge i estar en possessió d’un màster en gestió cultural. Finalment, es va passar la fase d’entrevista.

Atesos els mèrits i superada l’entrevista personal de les últimes persones seleccionades, la Comissió de Valoració creada per al TEM ha seleccionat Olga Álvarez, que serà la coordinadora durant els dos pròxims anys, “amb la possibilitat de pròrroga d’un any més, tal com estableixen les bases”. Ara s’obri un termini de deu dies per a la presentació d’al·legacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =

museo prehistoria