caixa popular

Okuda pintarà en directe la Falla Municipal

Okuda pintarà en directe la Falla Municipal
09/03/2018 -

Este dissabte la falla municipal d’enguany serà el centre d’atenció per a més d’una desena de col·lectius que intervindran en la jornada participativa per pintar la falla de forma col·lectiva. Esta iniciativa, de 17 a 20 hores, comptarà amb la presència dels artistes Latorre i Sanz i del dissenyador internacional Okuda.

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha explicat que “esta activitat pretén fomentar una plantà participativa de la falla de totes i tots els valencians”. A més, ha destacat que serà d’un gran simbolisme que representants de diversos col·lectius pinten la falla municipal d’enguany. “Esta iniciativa mostra la participació de la ciutadania en la festa fallera i permetrà comprovar in situ com és la tècnica d’esprai amb què s’ha pintat la falla”, ha explicat.

Diferents col·lectius vinculats amb la festa i la ciutat estaran representats per a participar en la jornada participativa. Així, pintaran juntament amb els artistes i Okuda la fallera major de València, Rocío Gil, i la seua cort d’honor, els portaveus i les portaveus dels grups municipals i representants del Gremi d’Artistes Fallers, de Junta Central Fallera, del jurat que va triar la falla municipal d’enguany, de les federacions falleres i la Interagrupació de Falles; de les federacions de Folklore de la Comunitat valenciana, de Dolçainers i Tabaleters, de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i d’Associacions de Veïns i Veïnes de València; del Col·legi d’Art Major de la Seda, de PIROVAL, dels comerços del centre històric, dels estudiants del Cicle Formatiu d’Artistes Fallers i de l’Escola d’Art i Superior de Disseny. Precisament els estudiants del Cicle Formatiu d’Artistes Fallers assistiran als diversos participants per assessorar-los en el procés de pintura, característica de l’art urbà.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 1 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC