25n
Orgull
Orgull

L'Oficina d'Estadística incorpora l'evolució del mercat de treball a la ciutat

L'Oficina d'Estadística incorpora l'evolució del mercat de treball a la ciutat
26/03/2019 -

L’Oficina d’Estadística ha incorporat un nou document en el seu portal web, un monogràfic dedicat a les característiques i l’evolució del mercat de treball a la ciutat al llarg d’una anualitat, la de 2018. La publicació està ja disponible per a consultar-la en el lloc web del servici municipal www.valencia.es/estadistica.

«Mercat de Treball 2018» ofereix àmplia informació sobre el mercat laboral, extreta de tres fonts de dades: l’Enquesta de Població Activa (EPA), la Desocupació i Contractes Registrats en les Oficines del SERVEF i, finalment, les Afiliacions a la Seguretat Social.

Tal com s’ha assenyalat des de l’Oficina d’Estadística, l’EPA per a València s’obté d’una explotació específica realitzada per l’INE (Institut Nacional d’Estadística) de les seccions que formen la mostra a la ciutat. Quant a la desocupació registrada, correspon als demandants d’ocupació que estan desocupats i inscrits en les Oficines del SERVEF. Les dades d’afiliació corresponen a la plantilla de centres de treball situats a la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + dinou =