25n
25N
25N

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'EMT reobri aquest dijous en la UPV amb cita prèvia

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'EMT reobri aquest dijous en la UPV amb cita prèvia
01/10/2020 -

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València situada al campus de la Universitat Politècnica de València (UPV) reobri aquest dijous per a atendre de manera presencial i amb cita prèvia a les persones usuàries, segons ha informat la companyia pública en un comunicat.

L’OAC al campus de la UPV va tancar temporalment amb la suspensió de les classes a partir d’aquesta crisi sanitària i l’estat d’alarma decretat per ella. Ara, amb l’inici de la classe torna a prestar servei en aquest recinte universitari, on l’any passat va rebre més de 1.000 visites mensuals de mitjana, ha ressaltat l’empresa.

L’estat d’alarma decretat davant la pandèmia de la Covid-19 va obligar a tancar les oficines d’Atenció al Client de la UPV i de Colón, que han anat obrint progressivament per a oferir atenció presencial.

L’EMT ha explicat que després de la volta de l’activitat universitària reprendrà aquest servei d’atenció als estudiants en la UPV “amb les mesures de seguretat necessàries” per a evitar contagis de la Covid-19 i amb la finalitat de “garantir la seguretat de tots” enfront de la pandèmia.

Les mesures adoptades amb aquest objectiu contemplen un reforç de la neteja i la desinfecció de les instal·lacions, així com la col·locació de mampares de protecció en els llocs d’atenció directa i de marques en el sòl per a assegurar la distància social. Els usuaris hauran d’accedir a l’oficina amb mascareta i tots els pagaments es realitzaran amb targeta per a reduir el contacte personal.

L’horari d’atenció d’aquesta oficien serà de 8.15 hores a 15.00 hores de dilluns a divendres durant el període lectiu. Les persones que desitgen rebre informació en aquest servei hauran de sol·licitar prèviament una cita a través de la web www.emtvalencia.es, on s’ha habilitat un gestor de cites prèvies per a facilitar el tràmit, ha precisat l’empresa.

L’Empresa Municipal de Transports ha assenyalat que des de l’inici de la pandèmia, l’OAC ha prestat “un servei essencial a la ciutadania, reforçant l’atenció online i mantenint obertes les instal·lacions de Mendoza per a qüestions urgents”. En el que portem d’any, l’OAC ha atés més de 114.000 consultes de la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 16 =