25n
25N
25N

L'Ajuntament difondrà l'oferta de parkings per atreure clients

L'Ajuntament difondrà l'oferta de parkings per atreure clients
22/03/2017 -

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament, Giuseppe Grezzi, s’ha reunit hui amb els representants de les diferents empreses d’aparcaments privats subterranis, per escoltar quines són les seues peticions i per valorar si es pot millorar des de l’àmbit municipal qualsevol aspecte que els facilite la seua tasca i, alhora, genere en un benefici col·lectiu per a la ciutadania.

Així, “en una cordial reunió molt productiva per a tots s’ha realitzat un intercanvi d’opinions molt positiu per a millorar la mobilitat de la ciutat”, ha comentat Grezzi. Els aparcaments privats han traslladat algunes propostes com la de millorar la senyalització d’alguns pàrquings subterranis des de les grans vies de pas, com per exemple la Gran Via de les Germanies, cap als aparcaments existents en els carrers adjacents. Una petició històrica per part d’aquestes empreses que l’Ajuntament ha assegurat que atendrà, amb l’objectiu de millorar la informació d’interés públic que es facilita a la ciutadania.

En eixe mateix sentit algunes empreses han proposat la creació d’alguna plataforma digital per donar a conéixer l’oferta d’aparcaments existents en el cap i casal i, fins i tot, que puguen aparéixer les places lliures que hi ha en cadascun d’ells. Un aspecte que des de la regidoria de Mobilitat Sostenible s’han compromés a introduir a l’APP València, encara que, com els ha recordat, depén de la voluntat i l’esforç de les empreses posar a disposició de l’Ajuntament eixa informació.

Un altre dels temes plantejats per part de les empreses d’aparcaments és la problemàtica que experimenten en horari nocturn, ja que la clientela baixa dràsticament i milers de places es queden lliures, tot i que existeix moviment nocturn d’oci als carrers, aspecte que ha obligat a tancar a determinats pàrquings en aquest horari amb la conseqüent pèrdua de llocs de treball.

Finalment, per part de la regidoria de Mobilitat Sostenible s’ha mostrat total predisposició per a utilitzar els diferents suports publicitaris i de comunicació que té el consistori, en el cas que les empreses d’aparcaments s’animaren a realitzar noves ofertes comercials. Tot sempre amb l’objectiu d’avançar en l’ús d’aquests espais, com es fa en la resta de ciutats europees, i millorar així la mobilitat a la ciutat de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =