caixa popular

Obres Públiques exigeix a Foment tota la informació completa i detallada sobre les avaries de l'AVE Castelló-Madrid

Segons el director general d’Obres Públiques,”la demanda de l’AVE és molt sensible a la seua fiabilitat i de moment, no està sent massa fiable”

Obres Públiques exigeix a Foment tota la informació completa i detallada sobre les avaries de l'AVE Castelló-Madrid
29/01/2018 -

El director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, ha assenyalat que el Ministeri de Foment ha de donar als valencians tota la informació completa i detallada sobre les causes de les avaries i incidents que ha patit l’AVE Castelló-Madrid, l’última ahir diumenge a les 7 del matí i que va obligar als prop de 50 viatgers afectats a prendre un Rodalies fins a València i des d’allí, agafar un altre AVE fins a Madrid.

Segons el director general d’Obres Públiques, “necessitem que Foment ens explique què està passant realment i si hi ha algun tipus de problema que estiga afectant el correcte funcionament de la infraestructura”.

Com ha destacat el director general, “la demanda de l’AVE és molt sensible a la seua fiabilitat i de moment, l’AVE a Castelló no està sent massa fiable i açò ens preocupa, necessitem tenir un AVE fiable, necessitem poder confiar en l’AVE, tenir un servei eficaç i eficient”. És més, ha destacat que aquests trens han de funcionar amb normalitat i sense afectar el servei de rodalies.

Davant aquesta segona avaria, la primera es va produir el mateix dia de la inauguració, Carlos Domingo es planteja “si el Govern d’Espanya dedica als valencians tota l’atenció que ens mereixem”.

També s’ha preguntat si aquestes avaries són “avaries aïllades o són conseqüències de les decisions errònies i equivocades que ha anat prenent el Ministeri de Foment en el tram València-Castelló del Corredor Mediterrani”. Per açò, ha exigit que “engegue com més prompte millor, la doble plataforma entre València i Castelló del Corredor Mediterrani”.

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris