25n
25N
25N

Obres Públiques actualitzarà l'antic projecte de la Ronda de Pinoso per a poder executar les obres

Obres Públiques actualitzarà l'antic projecte de la Ronda de Pinoso per a poder executar les obres
05/08/2016 -

El director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, acompanyat per l’alcalde de Pinoso, Lázaro Azorín, ha visitat este municipi alacantí per a conéixer de primera mà els problemes de circulació i seguretat viària que patix esta població com a conseqüència del pas de nombrosos camions procedents de les pedreres de marbre i dels cellers de vi pròximes.

Estos camions transiten per l’interior del nucli urbà del municipi i per la travessia de la CV-836, provocant un fort impacte per a la seguretat viària del municipi, a més de causar seriosos problemes de soroll i molèsties per als veïns.

En el seu recorregut, el director general ha comprovat la situació de necessitat en què es troba este municipi, com a conseqüència de l’abandó en infraestructures que ha patit la comarca per part de l’anterior Consell. Es dóna la circumstància que l’anterior conselleria havia redactat un projecte de la Ronda Sud-oest de Pinoso fa més de 9 anys, però mai ho va executar.

En este sentit, Domingo s’ha compromés a actualitzar l’antic projecte a la normativa actual per a “poder executar com més prompte millor les obres de la ronda sud-oest de Pinoso en funció de les disponibilitats pressupostàries de la Generalitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =