caixa popular

Comencen les obres d'urbanització del carrer de Sòria

Comencen les obres d'urbanització del carrer de Sòria
16/10/2017 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, ha anunciat que el dilluns 16 començaran les obres d’urbanització del carrer de Sòria entre els carrers de l’Enginyer José Sirera i del Músic Cabanilles, al barri de Sant Marcel·lí. El projecte té com a objecte fonamental l’eliminació del tap urbanístic existent al carrer de Sòria entre els carrers ja mencionats.

L’obertura del carrer de Sòria és una reivindicació veïnal molt antiga que s’acompleix amb aquesta actuació, de manera que únicament quedarà pendent el tram fins a Arquebisbe Olaechea, ocupat actualment per una nau industrial que es troba dins d’una unitat d’execució.

Amb aquesta millora de la infraestructura viària s’aconseguirà l’objectiu d’afavorir la mobilitat i la seguretat viària del barri, atés que és un carrer on existeix un centre escolar, el Col·legi Fausto Martínez, per la qual cosa amb aquesta actuació els accessos al centre escolar milloraran notablement en benefici dels escolars i altres veïns del barri.

Les obres, amb un pressupost de 185.169,08 € i un termini d’execució de 3 mesos, inclouran la construcció de la xarxa de clavegueram per a sanejament, la xarxa d’enllumenat, la xarxa de reg, voreres, calçada, així com els temes relacionats amb la senyalística.

L’eliminació dels taps urbanístics és un dels objectius de la Delegació de Desenvolupament Urbà. Tal com ha assenyalat Sarrià, “amb la urbanització d’aquest eix del barri i la millora de l’entorn del centre escolar, es dóna solució a una reivindicació veïnal molt antiga i es millora significativament la mobilitat per als vianants i la seguretat del barri”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + onze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats