25n
25N
25N

Ja han començat les obres de segregació del carril EMT-Taxi de Jacinto Benavente

Ja han començat les obres de segregació del carril EMT-Taxi de Jacinto Benavente
21/01/2019 -

En el matí d’aquest dilluns el servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha iniciat les obres de segregació del carril EMT-Taxi de l’avinguda de Jacinto Benavente, en el tram comprés entre Mestre Racional i Peris i Valero, mitjançant elements separadors reflectors adherits a l’asfalt, de manera que es garanteix l’agilitat del transport públic i s’evita l’estacionament indegut.

L’actuació reforça la seguretat de les persones usuàries de l’EMT, millorarà la regularitat del servici, facilitarà la reducció dels embossos generats per les parades no autoritzades en la zona i reduirà la contaminació al voltant del col·legi Nuestra Señora de Loreto.

Entre el dimecres 23 i el dijous 24 de gener es procedirà de la mateixa manera al carrer del Mestre Racional, des de Jacinto Benavente fins a enllaçar amb el ja existent carril EMT-Taxi segregat de Maties Perelló. L’actuació subratllarà l’exclusivitat d’ús del carril per part del transport públic en un entorn on el grau d’infraccions per part de vehicles que realitzen parades no autoritzades ha sigut fins ara molt elevat, ocasionant que les persones usuàries de les línies d’EMT, entre elles una part important de l’alumnat del col·legi situat en la seua proximitat, es veuen obligades a baixar i pujar a l’autobús en tercera fila, amb el consegüent perill per a la seua integritat física. Alhora aquestes parades no autoritzades, bloquejant el carril bus i obligant els autobusos a realitzar àmplies maniobres, suposen la principal font d’embossos en eixe sector de la ciutat, on el flux de vehicles arriba fins als 1.360 a l’hora entre les 7.30 i les 9.00 hores i entre les 16.30 i les 18.00 hores.

L’actuació millora la fluïdesa i regularitat de les línies 25, 95, 15 i 90 de l’EMT i facilitarà la disminució d’emissions de les partícules més contaminants per part dels vehicles motoritzats, la qual cosa contribueix a la millora de la qualitat de l’aire.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 5 =