25n
25N
25N

Comerç licita les obres de reforçament de la nau de pescateria del Mercat de Russafa

Comerç licita les obres de reforçament de la nau de pescateria del Mercat de Russafa
02/11/2017 -

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha anunciat que la Junta de Govern Local aprovarà demà la licitació de les obres de reparació i rehabilitació de la nau de la pescateria del Mercat de Russafa per un import final de 592.232 euros, el que suposa una baixa del 26,49 per cent respecte a l’import de licitació inicial.

“Es tracta d’una actuació que portava l’etiqueta d’urgent des de 2012. Des del Govern de la Nau apostem clarament pels Mercats Municipals i, per això, vam iniciar des de zero tot el procediment per dur endavant aquesta importantíssima actuació que ara es farà realitat”, ha dit Galiana.

En eixe sentit, el regidor Galiana ha explicat que està prevista –una vegada es realitze la formalització del contracte amb l’empresa- una reunió a tres parts entre la regidoria, els pescaters i l’empresa per analitzar conjuntament els detalls tècnics de la intervenció i els terminis per executar les diferents fases de les obres.

La reforma del Mercat de Russafa, una de les actuacions més importants de la regidoria de Comerç pel que fa a la quantitat econòmica, servirà per a millorar les condicions actuals del mercat, on les filtracions d’aigua i l’enfonsament de part del paviment a la secció de pescateria han anat produint-se des de 2012.

Així, d’aquesta manera, s’afronta un reforçament “de gran envergadura” per a l’estructura d’aquest mercat municipal, de forma que s’aclareix qualsevol risc d’una afecció més seriosa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =