caixa popular

S'inicien les obres al poble de Borbotó

S'inicien les obres al poble de Borbotó
27/08/2017 -

Aquest pròxim dimecres, l’Ajuntament de València comença les obres per al condicionament i l’enjardinament del carrer de Juan Bautista Pastor al poble de Borbotó, que suposaran 2.077,35 metres quadrats, segons ha anunciat la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

Es tracta d’un projecte que han triat els veïns i veïnes de Borbotó a través dels pressupostos participatius i, per tant, l’actuació respon a l’anhel de la ciutadania d’aquesta població de València ciutat.

En l’actuació hi ha prevista la plantació d’arbrat i diverses plantes i arbustos, taules de pícnic, jardineres i nova pavimentació de formigó armat colorit. Aquesta iniciativa se suma a les també recentment anunciades i que començaran a principi de setembre de l’ermita dels Orriols –de 4.000 metres quadrats– i de Benifaraig – amb un import de 60.467,90 euros.

Pilar Soriano ha afirmat que “tenim un compromís amb les zones verdes de la nostra ciutat que va més enllà del nou model de jardineria que estem implementant. Ja són una realitat intervencions històriques com la rehabilitació integral del parc de Benicalap o el condicionament dut a terme al parc de l’Oest. Ara, entre agost i setembre, començarem a donar forma a nous projectes que redundaran en unes zones verdes millors per a donar servici als veïns i veïnes de la ciutat”.

La nova zona verda comptarà amb arbres de caràcter frondós, com Washingtonia robusta o Celtis australis (lledoner), arbre característic de l’horta valenciana, per la seua ombra estiuenca. La vegetació arbustiva dominant seran les aromàtiques, i es disposaran també de jardineres d’espígol, timó i sàlvia, entre altres espècies. Es completa el jardí amb bancs de fusta i papereres i s’instal·la reg localitzat automatitzat, boques de reg i enllumenat públic.

Per acabar, Soriano ha subratllat que “per fi hi ha un govern que inverteix també en els pobles de València, perquè tots som veïns de la ciutat i paguem els mateixos impostos”. En eixe sentit, ha recordat que “el Partit Popular tenia oblidades completament aquestes poblacions i ara, tres dies abans de començar les obres a Borbotó, al PP no se li ocorre una altra cosa que passejar-se pel poble i criticar tot el que no han fet en els últims anys”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + sis =

viva gym canovas
exposicion caps tallats