caixa popular

Les obres del Parc Lineal de Benimàmet avancen a bon ritme

Les obres del Parc Lineal de Benimàmet avancen a bon ritme
02/10/2017 -

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha visitat aquest matí les obres del Parc Lineal de Benimàmet, acompanyat per l’alcalde pedani i representants veïnals, per comprovar de primera mà l’evolució dels treballs. “Les obres avancen segons el calendari previst i ja comença a veure’s el futur Parc Lineal, que el veïnat de Benimàmet podrà gaudir a partir de gener”, ha afirmat.

Després de més de tres mesos de treballs ja comença a fer-se visible el traçat del futur parc, que articularà el poble de Benimàmet amb un espai verd de gran qualitat, “un projecte que ha millorat molt amb la modificació realitzada, que ha permés guanyar més espai verd i un repartiment de la zona d’esplai, de diferent tipologia, molt més equilibrat”, ha indicat el regidor.

“Estem molt contents per la bona marxa de les obres, que avancen segons el calendari previst: en aquesta primera fase s’estan fent tots els treballs de compactació de terra, les instal·lacions hidràuliques i de rec, les línies elèctriques i altres. A més a més, s’estan finalitzant totes les alineacions mitjançant les vorades de separació dels diferents espais. Un treball complex que permetrà que el resultat final siga d’acord al projecte”, ha explicat Grezzi.

El regidor ha defensat que amb l’avançament de les obres es fa palés que “prescindir d’uns viaris que eren totalment innecessaris ha redundat en l’increment notable de les zones verdes i de l’arbrat. Així ho hem constatat in situ amb el mateix veïnat. Estem satisfets. El parc somiat per tota la gent de Benimàmet es va materialitzant i en gener ja el podran utilitzar i gaudir”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 20 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC