25n
25N
25N

El director general d'Esports, Josep Miquel Moya, visita les obres del pavelló cobert de Meliana, molt avançades, i altres actuacions previstes.

Es tracta de les obres corresponents al Pla d’inversions productives (PIP) del 2009 que estava bloquejat i que s’han impulsat en aquesta legislatura. Una inversió d’1,8 milions d’euros.

El director general d'Esports, Josep Miquel Moya, visita les obres del pavelló cobert de Meliana, molt avançades, i altres actuacions previstes.
18/01/2019 -

Meliana millorarà les seues infraestructures esportives gràcies especialment a l’execució del pavelló cobert multiusos, però també amb la millora del cobriment del carrer de pilota. La primera, amb la inversió recuperada d’1,8 milions d’euros del Pla d’inversions productives de la Generalitat del 2009; i la segona, per l’actuació que l’Ajuntament realitzarà amb una inversió de 28.973 euros del Pla de trinquets de la Diputació de València i la Conselleria d’Educació, Investigació i Esports. El director general d’Esports, Josep Miquel Moya, acompanyat de l’alcalde de la localitat, Josep Riera, i membres de l’equip de govern, el director de les obres, representants de l’empresa constructora CHM, i els tècnics municipals han vist amb detall l’estat de les inversions.

Moya ha remarcat la seua satisfacció per l’evolució de les obres perquè “la construcció del pavelló cobert multiusos de Meliana va ser un dels primers reptes que va haver d’assumir a l’inici de la legislatura. Era un projecte que s’havia quedat totalment bloquejat i que no va ser gens fàcil recuperar i fer-lo viable. Ara, ja s’està molt a prop perquè siga tota una realitat per a Meliana”. El nivell d’execució està molt avançat, amb les obres del cobriment i revestiment exterior pràcticament finalitzades. Ara, les obres se centren ja a finalitzar les actuacions interiors i la previsió és que estiguen acabades en uns pocs mesos. En aquest sentit, l’acalde Josep Riera ha manifestat: “El pavelló cobert multiusos permetrà millorar i ampliar l’activitat esportiva de Meliana i serà un recinte cobert ampli que permetrà un ventall ampli d’activitats per a Meliana”.

Pel que fa a les infraestructures de pilota, explica el responsable autonòmic, “durant molt de temps els trinquets han estat oblidats i sabíem que eren moltíssims els pobles com Meliana que tenien en el seu programa electoral poder rehabilitar o millorar els carrers de la pilota, els trinquets, els frontons, i tots aquells espais on es practica el nostre esport per antonomàsia, què és la pilota valenciana, i que ara serà possible gràcies a aquesta col·laboració entre la Diputació i la Conselleria d’Esports, perquè era una obligació per a nosaltres dignificar-los”.

INVERSIONS A LA COMARCA EN EL PLA DE TRINQUETS 2018-2019: vora dos-cents huitanta-mil euros per a l’Horta Nord

El Pla de Trinquets 2018-2019 desenvolupat entre la Diputació de València i la Conselleria d’Educació, Investigació i Esports invertirà 277.427 euros a l’Horta Nord per a reformar i millorar set instal·lacions de la comarca de l’Horta Nord:

El Pla de Trinquets de la Diputació de València compta amb un pressupost total de 2 milions d’euros que es destinaran a rehabilitar 31 trinquets de les comarques de València. Aquests fons es reparteixen seguint els mateixos criteris objectius i transparents establits en la convocatòria autonòmica. Amb aquestes ajudes, la Diputació de València complementa el pla autonòmic de trinquets de la Conselleria d’Esports que suma un altre milió més, sumant un total de 3 milions d’euros per a rehabilitar les infraestructures de l’esport valencià per antonomàsia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 14 =

bombers
Valencia activa